წარმოებაში გვესაჭიროება შეფ-მზარეული.
მთავარია 5+ გამოცდილება შეფის პოზიციაზე.
უნდა იცოდეს მენიუს შედგენა.
პასუხისმგებელი უნდა იყოს უსაფრთხოების ტექნიკის და სანიტარ ჰიგიენური ნორმების დაცვაზე.
უნდა განსაზღვროს კვების პროდუქტების უვნებლობა.
აუცილებელია კერძების ტექნოლოგიების და მომზადების მეთოდების ცოდნა.
საწყობის კონტროლი.
სამზარეულოში პერსონალის მართვა.
უნდა აკონტროლოს მზა პროდუქტების ხარისხი.
ლოკაცია ახალი რუსთავი.
დაინტერესების შემთხვევაში გამომიგზავნეთ რეზიუმე პირად შეტყობიებებში.
დამატებითი კითხვების შემთხვევაში დამიკავშირდით
558-77-34-12 სოფო
4