თბილისში, კერძოდ ორხევში გვესაჭიროება შეფ-მცხობელი. (ჯერ არ გახსნილ ობიექტზე.)
პიროვნება, რომელიც: თავად შექმის მენიუს. შეძლებს ინვენტარის და საჭირო ტექნიკის განლაგების მითითებას.
ძირითადი მოვალეობა:
– სასურველი მენიუს დაგეგმვა
-პროდუქტების ხარისხის კონტროლი.
-სანიტარული ნორმების დაცვა.
– პერსონალის კოორდინაცია
-განსაკუთრებული ყურადღება დეტალებსა და ვიზუალზე.
ანაზღაურება კონკურენტული და სტაბილური.
დაინტერესების შემთხვევაში დაგვიკავშირდით ნომერზე:
511 73 53 04